Actualitate

Mihai Paraschiv merge pe ”curent” fals! Le-a acuzat pe sportivele de la CSM Târgu Jiu că o să ”vândă” meciul! Dovada prostiei este mai jos

Mihai Paraschiv, fostul director de la Transloc, actualmente liber de contract, și-a arătat încă o dată capacitatea intelectuală alterată ireversibil de anumiți apropiați. Și cum îi stă bine unui inadaptat, la nivel de postări pe Facebook, Miță, așa cum e apelat de prieteni, s-a găsit mai deștept decât mama ”Omida” și a zis el pe ”centura” online cam cum se termină meciul celor de la CSM Târgu Jiu cu Onnereds. Bine, el a fost ”portar” la box și a simțit pe surse cum se termină meciul. Ca de fiecare dată, Miță a fost pe tarlaua greșită și chiar mă gândesc serios dacă fetele astea care au reușit o performanță incredibilă nu o să se îndrepte către o instanță de judecată, pentru că Miță avea ”informații sigure” din moment ce le-a postat pe Facebook. Reprezentanții CSM Târgu Jiu nu au dorit să comenteze postarea lui Paraschiv, după calificarea istorică în grupele EHF. Handbalistele CSM Târgu Jiu au câștigat meciul și, conform surselor noastre, îl vor trage la răspundere pe Paraschiv în instanță, nu pe terenul de sport, acolo oricum e depășit de imprimantele care au trecut pe la Transloc.

Cine este Paraschiv

Mihai Paraschiv este fostul director al Transloc și membru al PNL Gorj. Liberalul a fost înlocuit din funcția de conducere după cei de la ANAF au constatat mai mult nereguli. ”Adunarea Generală a Acționarilor Transloc SA a decis, joi, 29 iunie a.c., atragerea răspunderii directorului general Mihai Paraschiv și demararea unei acțiuni în justiție împotriva acestuia pentru recuperarea prejudiciului 2.906.430 de lei, constatat în urma unui control al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Craiova, și neducerea la îndeplinire a măsurilor dispuse de către inspectorii financiari. Acționarii au hotărât suspendarea de drept a contractului de mandat al lui Paraschiv, începând cu 30 iunie a.c și numirea provizorie pe postul de director general a lui Silviu Pîrvuțoiu, cel care deținea funcția de director tehnic, pe perioada 1 iulie – 30 octombrie 2023”, scria presa despre înlocuirea lui Paraschiv.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *