Dezvăluiri

Milionarii gorjeni au luat lecții de zbor. Vezi cine și-a luat avion!

Reprezentanții aerodromului ”Barza”, aflat la doar câțiva kilometrii de Tg-Jiu, s-au lăudat, relativ recent, că au primit încă un avion, al șaptelea, iar în fotografii, alături de aparatul de zbor, apare omul de faceri Ion Pau.

De altfel, afaceristul Pau a luat lecții de zbor și deja e numit pilot de cei care administrează aerodromul și școala de zbor.

Ion Pau este cunoscut ca patron al firmei Korcord Trans SRL, care se ocupă cu fabricarea de mobilă pentru export, dar are în portofoliu și alte societăți comerciale care au general afaceri care se cifrează în jurul a 3 milioane de euro.

Un alt afacerist cunoscut, Dumitru Mărgeloiu, acționarul Mecanoelectrica, cu afaceri de peste 1 milion de euro, este un alt pasionat al zborului. Milionarul Mărgeloiu este unul dintre rotaryenii vechi ai Clubului de la Tg-Jiu și pasiunea sa pentru zbor e mai veche, astfel că s-a alăturat de multă vreme celor de la Aerodromul ”Barza”.

Printre cei care au luat lecții de zbor se numără și medicul Bogdan Niculescu, asociat în mai multe firme care activează în domeniul medical, cu afaceri de aproximativ 1 milion de euro.
Cel care a pus bazele aerodromului este un tânăr afacerist gorjean, Mihai Merlușcă, unul dintre asociații Mertecom SRL, societate cu afaceri de aproape 2 milioane de euro.
Potrivit unor surse, cel puțin doi dintre acești oameni de afaceri și-a achiziționat un avion.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *