Dezvăluiri

Minerii au lucrat doar programați în week-end! Carierele au fost dezinfectate cu clor

Sâmbătă și duminică în carierele miniere ale CE Oltenia a lucrat un număr redus de persoane, mai precis doar cei care au fost programați în cursul săptămânii trecute. Au lucrat, în producție, doar salarii care au prestat pe excavatoarele aflate în frontul de cărbune și atelierele mecanice pentru reparațiile urgente. S-a mai lucrat de către cei aflați la evacuări ape și cei de la pază.

În unitățile miniere, deja de săptămâna trecută, se dezinfectează cu clor, băile, vestiarele, spațiile comune, de către angajați ai Minprest. Cabinele de pe utilaje s-au dezinfectat.

Pe toate ușile de acces sunt puse mesaje preventive legate de Coronavirus și sunt dispersoare cu substanță dezinfectantă.

Minerii sunt pregătiți să-și denunțe colegii care au legături cu apropriați, rude reîntoarse din zone din străinătate cu Coronavirus și evită întâlnirile de grup, în sălile de apel nemaiţinându-se ședințe, întruniri.

Luni, minerii revin la program normal, deși intră în vigoare starea de urgență. Nu se cunoaște cum se va realiza transportul în comun la unitățile miniere și dacă mijloacele de transport au fost sau nu igienizate.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *