Actualitate

Motru: ROCADĂ Morega-Jianu după alegerile locale? REACȚII

Primarul în funcție, Gigel Jianu, ar putea deveni viceprimarul primarului ales, în urma alegerilor locale de duminică, Cosmin Morega.

Social-democratul Cosmin Morega a câștigat alegerile locale la Motru la o diferență de 500 de voturi față de edilul PNL, Gigel Jianu. Candidatul PSD a obținut mandatul de primar și un număr de 8 consilieri locali, cu 2 în plus față de alegerile locale din 2016, când a pierdut în fața candidatului PNL, Gigel Jianu.
Cosmin Morega spune că și-a început deja activitatea în municipiu. A mers la discuții cu constructorii care efectuează lucrări la Motru. Primarul ales spune că nu mai vrea să fie realizate lucruri de mântuială. Cosmin Morega spune nu știe ce va face Gigel Jianu după pierderea alegerilor locale, dacă va rămâne sau nu consilier local. Primarul ales susține că edilul, încă în funcție, nu l-a sunat nici măcar să-l felicite pentru victoria în alegeri, deși el a făcut acest gest în 2016, când a pierdut în fața liberalului.

Jianu, despre postul de viceprimar: Orice este POSIBIL

Gigel Jianu spune că nu are niciun regret, nicio remușcare după pierderea mandatului de primar. Edilul liberal consideră că a făcut tot ceea ce și-a propus din 2016, de când a preluat primăria.
„Știam că este un mandat de sacrificiu, că trebuie să stopăm declinul. Sunt convins că am stopat declinul. Urma să începem dezvoltarea orașului. Sper ca noul primar să continue dezvoltarea Motrului, nu să aplice vechile metode”, afirmă primarul în funcție de la Motru. Gigel Jianu anunță că va rămâne consilier municipal. Edilul nu exclude varianta de a accede pe postul de viceprimar. Anunță că a început deja discuțiile pentru formarea unei majorități PNL- USR Plus- PMP-ALDE în consiliul local.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button