Ultima oră

Noi indicii în cazul morții fetiței din Dolj! „E faptă intenționată… să depisteze care a fost agresorul”

Tragedie cu multe semne de întrebare în Dolj. O fetiţă de doi ani şi jumătate care a dispărut de acasă a fost găsită moartă, la 200 de metri de locuința părintească.

 

Cele mai multe indicii arată că fetiţa ar fi fost omorâtă. Este deschis deocamdată un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Momentele cumplite ale descoperirii fetiței moarte au șocat comunitatea. Copila a dispărut luni, înainte de prânz. Căutările au început imediat şi s-au mobilizat forţe impresionante. Peste 100 de persoane au căutat fără încetare, pe o suprafaţă de 15 kilometri pătraţi.

Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Dolj: „Au fost audiate persoane atât în cursul după-amiezii de ieri cât şi seara trecută, au fost constituite echipe mixte de căutare, polițiști și jandarmi, voluntari, foarte mulți oameni care au venit în sprijinul nostru, am avut și sprijin aerian, două elicoptere ne-au acordat suportul de specialitate”.

Fetiţa a fost găsită marți, la aproape 24 de ore de la dispariţie, într-o zonă cu vegetaţie crescută, la aproximativ 200 de metri de casă. Potrivit unor martori, copila ar fi avut urme de violenţă în jurul gâtului.

Localnic: „Asta nu e greșeală, e fapta intenționată. Să se ia amprentele la fiecare și să depisteze asta care a fost agresorul, pentru că era o fată nevinovată, un copil”.

O anchetă de proporţii a fost începută acum de autorităţi, care trebuie să afle în ce condiţii a murit fetiţa şi cine este vinovat.

În localitatea Breasta au ajuns cei de la medicină legală, dar și specialiști de la Institutul de Criminalistică din Capitală.

Sunt în derulare audierile începute dimineața, aduieri la care au fost chemaţi toţi membrii familiei. Anchetatorii vor să adune cât mai multe mărturii şi detalii legate de ce i s-a întâmplat fetiţei.

Copila a dispărut când se juca în faţa casei împreună cu alţi copii. Nimeni nu a putut preciza în ce direcţie a luat-o.

Potrivit unor surse din anchetă, o cameră de supraveghere a surprins momentul când fetița de doi ani a intrat în casă, dar nu şi momentul când iese din locuinţă. Pe de altă parte, în spatele casei nu există gard.

Urmează acum ca medicii legişti să afle cum a murit fetiţa şi ce i-a provocat acele urme de pe gât, pe care martorii spun că le avea atunci când a fost găsită.

Sursa: Pro TV

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *