Ultima oră

O femeie câștigă sume impresionante dintr-o afacere bizară cu melci

O femeie din Germania deține o fermă de melci din care câștigă sume impresionante. Totul a luat amploare după ce a postat videoclipuri pe o rețea socială.

Kris Buckley are o fermă cu peste 5.000 de melci africani uriași, o specie a cărei cochilie poate măsura chiar și 23 de centimetri, relatează The Sun.

Afacerea ei a luat amploare în 2019, după ce a început să posteze videoclipuri despre acest subiect pe TikTok și au devenit virale. Un melc se vinde cu până la 60 de euro, iar aceasta câștigă zeci de mii de dolari lunar.

Totul a început când Kris a devenit interesată de această afecere în timp ce avea grijă de fiii săi. Familia sa avea o situație financiară modestă și primea alimente oferite de o biserică.

Kris își petrecea tot timpul alături de copiii săi și, la un moment dat, a simțit că are nevoie de un hobby. Initial, s-a gândit să își cumpere un câine sau o pisică de care să aibă grijă, dar avea nevoie de ceva care nu necesită întreținere, așa că a decis să-și ia un melc de companie.

„Eram o mamă a doi copii, singură, și trăiam din bani de la stat. Viața mea era îngrijită de ceilalți. Nu aveam nimic al meu și ideea de a lua un melc era foarte atrăgătoare. Nu necesită atenție. A fost o schimbare foarte rapidă, oamenii mă recunosc acum. Este ciudat pentru că sunt o persoană foarte reținută, dar mii de oameni îmi pun întrebări despre melci în fiecare zi. Publicam fotografii cu animalele mele de companie, iar al doilea videoclip pe care l-am postat a explodat. Am devenit dintr-o dată un influencer. Viața mea s-a schimbat total. Trăiam într-un apartament oferit de stat și primeam alimente de la o biserică. Locuiesc în continuare în același apartament, dar melcii mi-au salvat viața”, a spus Kris.

Afacerea ei a avut atât de mult success, încât familia a reușit să se întrețină singură și să trăiască așa cum își dorește.

Sursa: The Sun

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *