Ultima oră

O femeie de 73 de ani, căutată de trei zile și trei nopți, găsită în viață de polițiști

După trei zile de căutări, bătrânica de 73 de ani dispărută la data de 4 iulie a fost găsită, în viaţă, de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti.

O femeie din județul Dolj, dispărută pe data de 4 iulie, a fost găsită în viață de polițiști, care nu au renunțat nici un minut la gândul de a abandona căutările.

Timp de trei zile, ei au desfășurat ample operațiuni de căutare și scotocire, în extravilanul localităților Întorsura, Afumați, Cioroiași, Bistreț, Urzicuța și Silistea Crucii, în cadrul activităților periindu-se întreagă zonă.

”Astăzi, în jurul orei 11.00, urmare a activităților de cautare coodonate direct de șeful Poliției Băilești, în extravilanul dintre localitățile Urzica Mare și Urzicuța, la aproximativ 20 de km de localitatea Întorsura, bătrânica a fost găsită pe câmp, de o echipă formată din agent principal Colac Marius și agent principal Prejbeabu Maria, polițiști de investigații criminale, în stare de inconștiență dar având semne vitale”, potrivit IPJ Dolj.

Bătrânica a fost urcată în autospeciala de poliție și transportată la spital unde a fost preluată de cadrele medicale.

,,Drumul către spital a fost scurt ca timp, dar a parut atât de lung…ca încărcătură emoțională, temeri, sperăm ca bătrânica să fie bine. Am lasat-o pe mâna medicilor!” au mai spus polițiștii.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *