Monden

O fostă PATROANĂ din Târgu Jiu a dat lovitura în Dubai! După ce și-a cumpărat un apartament de LUX acum își deschide DOUĂ saloane de înfrumusețare în Emirate!

E frumoasă, tânără, are tot ce-și dorește și trăiește într-un loc de vis. În Abu Dhabi sta de mai bine de patru ani și în tot acest timp a reușit să-și croiască un drum de succes!

Cosmina Velcea a renunțat la viața din Târgu Jiu și la afacerea pe care o avea aici pentru a trai în capitala Emiratelor Arabe Unite. De când este acolo a reușit să își achiziționeze un Porsche nou nouț, iar de curând, alături de iubitul ei, și-au achiziționat un apartament într-o zonă exclusivistă din Dubai cu o priveliște care pur și simplu îți taie respirația. Acum frumoasa brunetă are în plan un nou proiect, aceasta va deschide în curând două saloane de înfrumusețare unul în Abu Dhabi și celălalt într-un zona Shakhbout City, conform unei postări făcute de Cosmina Velcea pe contul de Facebook.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. ,,face bucul ,, este plin si are voie fiecare sa si ,,etaleze,, visurile ! Singurul lucru frumos si liber,dreptul la a visa !Apropos,daca ai ,,porsce ,, esti altfel,sau este parerea unora care vor precum vecinii din ,,obrejea ,, !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *