Monden

Probleme de sănătate pentru o cunoscută interpretă din Gorj după un sejur în Bali

Mira a tras un semnal de alarmă pentru toți românii care merg în Bali. Artista a luat o bacterie după vacanța în Indonezia și a fost nevoită să urmeze un tratament.

Mira, avertisment pentru românii care merg în Bali. Cântăreața a contactat o bacterie din vacanță
Cântăreața și iubitul ei, Levi Elekes, au petrecut câteva zile în Bali, însă vacanța a fost un adevărat coșmar pentru Mira, care s-a ales cu o bacterie. Atunci când a revenit în România, artista a început să se simtă foarte rău.

Din cauza bacteriei pe care a contactat-o, Mira este nevoită să urmeze un tratament dur. Artista i-a avertizat pe cei care au de gând să meargă în vacanță, deoarece se pot infecta aproape oriunde, dacă este vorba de zone neîngrijite.

Bateria cu care s-a ales tânăra cântăreață se numește helicobacter. Timp de 14 zile, Mira trebuie să urmeze un tratament cu antibiotice. În primele zile ale tratamentului, vedeta s-a simțit foarte rău.

“M-ați întrebat mai mulți de ce trebuie să iau antibioticul acela și ce să evitați în Bali, că am spus că din Bali l-am luat, helicobacter mai exact. Helicobacter se tratează cu două antibiotice, o schemă de două antibiotice, timp de 14 zile și este foarte dur tratamentul.
Mie în primele două zile mi-a fost foarte rău și trebuie să îmi pun fața, că arăt ca… mi se pare că arăt rău de tot, că am stat prin casă, nici nu am prea ieșit, nu am putut să fac nimic, nici la sală nu m-am dus.
Aveți grijă, pentru că asta puteți să o luați de oriunde, nu doar din Bali, dar cu atât mai mult din locurile astea care nu sunt atât de îngrijite!”, a explicat Mira pe Instastory.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *