Monden

O frumoasă BLONDĂ din Târgu Jiu, manager la o firmă de amanet, concurentă la iUmor!

Cristina Șchiopu din Târgu Jiu a venit la iUmor cu un număr de stand-up comedy, spus oltenește. Jurații nu au putut ține pasul cu ea. Cel mai încântat de apariția ei pe scenă a fost nimeni altul decât Mihai Bendeac. Juratul și-a propus să fie un gentleman adevărat și i-a oferit Cristinei Șchiopu o sticlă de apă, pe motiv că i s-au uscat buzele. Cheloo nu a mai putut rezista turuielii concurentei și a părăsit scaunul.

La final, jurații au aflat cu stupoare că cea care i-a luat mințile lui Bendeac a făcut improvizație totală în timpul numărului, iar frumoasa blondă din Târgu Jiu a primit două like-uri așa că a mers mai departe.

Pe contul personal Cristina, de profesie manager la o firmă de amanet din Capitală, a postat astăzi(n.r.) și un mesaj:
„Bineînţeles că au venit şi comentariile răutăcioase, mă aşteptam la asta, dar nu mă impresionează, din contră mă fac mai puternică. Ştiu că nu a fost cel mai bun număr, ştiu că trebuia să mă pregătesc intens pentru această emisiune, la mine a fost ceva din scurt şi nu am avut timp să fac acest lucru, eu am fost cu ceea ce am făcut eu pe Tiktok, idei spontane fără să îmi construiesc un text, fără să îl scriu, fără să am habar ce înseamnă stand-up şi culmea chiar şi aşa a ieşit destul de bine.

Sunt mandră de mine!

A fost un test pe care l-am susţinut şi l-am trecut cu bine. Mi-aş dori să vă gândiţi măcar puţin înainte să criticaţi dacă voi aţi putea să faceţi asta, dacă voi ştiţi ce înseamnă să urci pe o scenă şi să începeţi să vorbiţi liber atât spectatorilor cât şi telespectatorilor, să ştii că te vor urmării undeva la 2 milioane de telespectatori. Eu nu am trecut în viaţa mea prin astfel de emoţii, dar totuşi le-am controlat cât de cât şi am putut să-mi duc nr până la capăt. Am rămas surprinsă să văd câtă lume m-a susţinut, nu m-am aşteptat niciodată să am un impact atât de mare. Vă mulţumesc din suflet pentru tot, vă mulţumesc şi vouă cei care daţi cu hate, mă ambiţionaţi să fiu şi mai bună în tot ce fac! Ne vedem curând!”

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button