Sport

Panduri fără șanse. Învinși cu 4-0 de FC Argeș! Cojocaru: „Suntem deja agenţii 004!”

Campionii FC Argeş a câştigat cu 4-0 meciul din deplasare de la Târgu Jiu, cu Pandurii, cu câte două goluri marcate pe repriză. Gorjenii şi-au ”îndeplinit” norma de goluri încasate în acest an, câte patru pe joc, după ce şi Reşiţa (4-1) şi Viitorul Pandurii (4-0) n-au avut milă de echipa lui Călin Cojocaru.

Dacă în precedentele două jocuri, Pandurii a rezistat fără gol încasat o repriză sau mai mult, cu Argeşul a scăpat doar o jumătate de oră. Vasile Buhăescu a înscris în minutul 32, iar Andrei Blejdea (39) a punctat şi el împotriva fostei sale echipei. Şi în partea secundă direcţia jocului a fost doar spre poarta lui Opriţa. Răzvan Matiş (71) şi Andrei Mirică (90) au marcat şi au stabilit rezultatul final al întâlnirii de pe stadionul Municipal.

Pandurii rămâne în continuare pe locul 19, ultimul, cu 8 puncte, deşi are în faţă o echipă exclusă din competiţie şi care nu mai poate acumula puncte, în timp ce Campionii FC Argeş a urcat pe locul 4, a profitat de remiza Mioveniului şi s-a apropiat la doar un punct de a clasată pe al doilea loc direct promovabil, 38 faţă de 39 de puncte.

Antrenorul Pandurilor face haz de necaz de situaţia echipei: „Suntem deja agenţii 004!”

Călin Cojocaru, tehnicianul celor de la Pandurii Târgu Jiu, a recunoscut superioritatea piteştenilor la finalul partidei cu FC Argeş, pierdută de elevii săi la scor. Principalul gorjenilor a pus acest insucces pe seama greşelilor făcute de jucătorii săi, care în opinia sa nu au respectat planul tactic stabilit înaintea acestei partide.

Antrenorul Pandurilor îşi dorea ca fotbaliştii săi să opună o mai mare rezistenţă adversarului: „Un meci foarte greu, cum de altfel sunt toate pentru noi. Am întâlnit un adversar dificil, organizat, cu jucători de valoare, cu o mişcare foarte bună în teren. Din păcate pentru noi, am luat nişte goluri foarte uşoare. Am stat foarte sus cu linia de fund, ceea ce eu nu le-am cerut. Am vrut să jucăm mai grupat, mai organizat, ca să nu mai primim goluri. Îmi doream să fim pe faza defensivă foarte bine organizaţi pentru că am văzut meciurile lor, intră foarte mult cu mijlocaşii lor în centrul terenului şi am zis să-i blocăm pe centru şi să fim pregătiţi pentru centrările lor din zona laterală. Din păcate, ne-au surprins pe nişte mingi lungi, aruncate în spatele fundaşilor, unde noi nu averm o viteză bună de joc. Avem o medie de vârstă foarte scăzută. Copiii au numai de câştigat din lucrul ăsta. La meciul ăsta a debutat Gheorghe, jucător de 17 ani. Asta e, trebuie să suferim, le-am zis şi lor în vestiar…. Fără suferinţă nu se face nimic. Dacă reuşim să trecem peste jocurile astea, să nu mai primim goluri aşa uşor, putem face ceva bun. E frustrant pentru că eu le-am zis să ne poziţionăm între 30 şi 60 m şi să aşteptăm să-i surprindem pe contraatac. Din păcate, nu am putut să facem lucrurile astea şi am luat din nou 4 goluri. Suntem deja agenţii 004, exceptând golul cu Reşiţa, dar dacă muncesc cum au muncit săptămâna asta, pot creşte foarte mult. Sunt mulţumit de ei şi nu am ce să le reproşez. Am jucat cu o echipă experimentată. Nu îmi convine că am luat 4 goluri. Am pretenţii de la ei şi mă aştept să avem alt joc” a spus Cojocaru la conferinţa de presă de după meci.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close