Sport

Pandurii, neprogramată în campionat pentru neplata baremului la jocul cu ”FC U” Craiova! Gorjenii au primit încă o amendă

Gravele probleme financiare cu care se confruntă Pandurii Târgu Jiu, club aflat în insolvență din 2016, au mai consumat un episod. Dacă jucătorii echipei gorjene au restanțe salariare de luni bune, arbitrii și observatorii delegați la meciul contând pentru etapa a 15-a, Pandurii – U Craiova 1948 SA 2-3, disputat la data de 5 decembrie, nu și-au primit baremurile.

Conform regulamentului, s-a dat drumul la joc, dar s-a menționat acest aspect în raportul de joc / observare, iar cazul a ajuns la Comisia de Etică și Disciplină a FRF, care a decis următoarele: ”În baza art. 83/12 din RD, CS Pandurii Lignitul se sancționează cu Neprogramare la jocurile oficiale următoare, până la achitarea baremurilor cuvenite arbitrilor și observatorilor de joc și aplicarea unei penalități sportive de 1400 lei”.

Așadar, pe lângă plata baremurilor, în cuantum de 7160 lei, ultima clasată din Liga 2 are de achitat și o amendă.

Pandurii stă în prima etapă din 2021 și apoi întâlnește Petrolul

Norocul gorjenilor e ca etapa a 15-a a fost ultima planificată să se joace în acest an în Liga 2. Astfel, Pandurii a evitat neprogramarea pentru eventualul joc de la sfârșitul acestei săptămâni.

Are timp să achite baremurile până la următorul meci oficial, pe care Pandurii îl va disputa tocmai la data de 27 februarie 2021, în etapa a 17-a, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești. Liga 2 se reia în jurul datei de 20 februarie, dar gorjenii vor sta în etapa a 16-a. În sezonul regular, Pandurii mai are meciuri cu Aerostar Bacău (deplasare), ASU Politehnica Timișoara (acasă), SCM Gloria Buzău (deplasare) și Unirea Slobozia (acasă).

Aflată pe ultimul loc, cu doar 7 puncte în 15 etape, Pandurii are de plătit și amenzi de aproape 13.000 lei, în urma incidentelor petrecute la finalul meciului cu Viitorul Pandurii, din etapa a 12-a, disputat pe 14 noiembrie.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close