Eveniment

Plimbarea nocturnă le-a adus gorjenilor amenzi uriașe

Polițiștii și jandarmii din județul Gorj au făcut controale de amploare în trafic, luni, după ora 22.00, pentru a verifica dacă sunt respectate prevederile din ordonanța militară. În timpul verificărilor au fost depistate zeci de persoane care se plimbau fără un motiv întemeiat, pe străzi, între orele 22.00 și 06.00, fiind aplicate amenzi de 43.800 de lei.

„Luni, începând cu ora 22.00, polițiștii și jandarmii gorjeni au efectuat acțiuni ce au avut ca scop principal verificarea respectării măsurilor impuse de Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020, pe raza județului Gorj. În urma verificărilor au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au părăsit locuința, după ora 22.00, fără a avea un motiv prevăzut de art.4 din Ordonanța Militară nr.2/2020. Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 43.800 de lei”, au precizat reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Gorj.

Acțiuni pentru depistarea cetățenilor care nu respectă prevederile acestei ordonanțe militare, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, vor fi desfășurate în fiecare zi.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *