Dezvăluiri

Târgujian trimis în judecată pentru tentativă de viol

Bărbatul de 38 de ani, din Târgu-Jiu, reţinut pe 9 martie, după ce ar fi încercat să violeze o tânără pe care a invitat-o la el acasă, a fost trimis în judecată luni. Dosarul se află la Judecătoria Târgu-Jiu. Instanța a verificat, marți, măsurile preventive și a decis ca inculpatul acuzat de tentativă de viol să rămână în arest, în timpul procesului.

„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului şi menţine măsura arestării preventive a acestuia, dispusă prin încheierea din data de 10.03.2020. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, au decis judecătorii.

Potrivit Poliţiei, femeia a acceptat să meargă în locuința târgujianului, pe 8 martie, pentru a purta o discuție, însă lucrurile ar fi luat o întorsătură neașteptată. „La data de 9 martie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, la data de 8 martie, bărbatul a încercat să întreţină raporturi sexuale prin constrângere cu o tânără de 21 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, pe care acesta o invitase la domiciliul său pentru a purta unele discuții”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj, la începutul anchetei.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close