Dezvăluiri

Primărița „caterincă” plătește peste 16.000 de lei lunar internet și niciun leu pentru întreținerea drumului distrus din Burlani

Iuliana Iliescu, primarul comunei Prigoria, plătește într-o singură lună, peste 16.000 de lei pentru factura la internet, abonamentul fiind achitat în contul primăriei, către o firmă de comunicații. Suma plătită de instituție, din bani publici, este enorm de mare, mai ales dacă punem la socoteală că UAT-ul nu ar investi o sumă similară lunar pentru întreținerea arterelor rutiere din comună. Localnicii sesizează de altfel că drumul reabilitat și modernizat din fonduri europene, cel de la Burlani, este distrus, și ar putea să fie măcar reparat de autoritățile largi de mână doar pentru confortul funcționarilor publici.

Primărița liberală de Prigoria, medic de profesie, cea care în februarie declara presei că apelat la o firmă de ,,caterincă” pentru a le duce hrana persoanelor izolate la domiciliu, primul caz de coronavirus din România fiind depistat în această comună, achită sume infernal de mari unei firme de comunicații, în timp ce drumurile localității sunt la pământ.

Localnicii reclamă starea drumului din Burlani, comuna Prigoria, arteră reabilitată anul trecut din fonduri europene, distrusă în prezent. Tot ei atrag atenția presei că, în luna februarie, când primul localnic din Prigoria avea coronavirus, Iliescu a făcut cheltuieli de comunicare de peste 16.000 de lei. Asta deși banii în cauză puteau fi folosiți măcar pentru reparația drumului în cauză.


Drept la replica si rectificare

Referitor la articolul publicat pe site ul Gorj online in data de 26 mai 2020, referitor la faptul ca Primăria Prigoria ar fi achitat facturi la telefonie si internet in valoare de 16.000 de lei fac precizarea ca aceste informații sunt neadevărate.
Niciodată nu a existat vreo factura la telefonie si internet cu aceasta valoare, facturile emise către Primăria Prigoria pentru aceste servicii, avand valori cuprinse intre 2030 lei pe lună si 2162 lei pe lună.
Factura prezentata pe site-ul gorjonline ca fiind emisa pentru Primaria Prigoria nu există in evidențele instituției, lucru observat de altfel din faptul că nu există număr de înregistrare a acesteia, ștampila sau viza de control preventiv, insemne fără de care nu se pot face plăți din contul instituției.
Avand in vedere cele de mai sus, precum si documentele pe care vi le trimit alăturat cu foto copii ale facturilor emise Primăriei Prigoria de către furnizorul acestor servicii, vă rog sa publicați dreptul la replica si sa rectificati informațiile neadevărate, menite să inducă in eroare opinia publică si sa aduca prejudicii persoanei mele.

Primar,
Iuliana Iliescu

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *