Dezvăluiri

Primarul de Motru a rămas fără unul dintre consilieri! Elena Vintilescu s-a pensionat

Gigel Jianu a rămas de ieri fără unul dintre consilierii personali, angajați în 2016, o dată cu câștigarea mandatului de primar. Este vorba despre Elena Vintilescu care, după patru ani de zile, s-a pensionat din funcție. Acest lucru putea să îl facă de acum șase luni de zile, dar a rămas alături de edilul local, salariul său fiind de aproximativ 7000 de lei, iar pensia mult mai mică. Vintilescu a deținut și funcția de purtător de cuvânt al primăriei.

În locul Elenei Vintilescu ar urma să fie promovat consilier personal fostul director al UATAA Gorj, Mihail Țurlea, cel care a stat în funcția de la uzină doar două luni de zile, reușind să înainteze documentația pentru un dosar penal fostului director, Eugen Corcoață, de la PSD.

Este posibil ca și al doilea consilier personal al primarului de Motru să fie înlocuit deoarece, Dan Matei ar urma să fie promovat președinte al Consiliului de Administrație al Direcției Publice Motru, urmând să primească și o funcție publică definitivă la Direcția de Cultură din cadrul primăriei.

Nu se cunoaște cine ar putea fi promovat consilier personal în locul lui Dan Matei deoarece sunt doritori mulți în PNL Motru pentru această funcție.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *