Actualitate

PRIMARUL din Cărbuneşti, APEL la CALM şi SOLIDARITATE. Ce le transmite ANGAJAŢILOR de la SPITAL

Dănuţ Birău dă asigurări că unitatea medicală de la Târgu-Cărbuneşti şi personalul va fi dotat cu toate echipamentele necesare pentru a trata pacienţii infectaţi cu virusul COVID-19.

Edilul a reacţionat după ce, în rândul cărbuneştenilor, a intrat panica la aflarea veşti că spitalul din oraş va fi folosit strict pentru tratarea bolnavilor de coronavirus. Dănuţ Birău a primit asigurări de la prefectul judeţului, Cristinel Rujan, că unitatea spitalicească va primi toate echipamentele de protecţie pentru angajaţii care vor fi cu grad ridicat, dar şi pentru îngrijirea viitorilor gorjeni infectaţi. “ Miercuri, am avut o convorbire telefonică cu domnul prefect şi am discutat pe tema pregătirii spitalului. Vor fi achiziţionate şi repartizate toate echipamentele necesare pentru protecţia angajaţilor, precum şi echipamentele medicale pentru tratarea persoanelor care vor fi internate aici. Marea majoritate a cadrelor medicale a înţeles că, până la urmă, trebuie să vadă şi partea plină a paharului. Vor fi protejaţi în totalitate, vor avea parte de echipamente de protecţie cu un grad ridicat. În plus, vor şti cum să se protejeze, pentru că vor şti cu ce vor lucra. Până acum, putea să apară orice pacient care să fie purtător al acestui virus fără să ştie şi cadrele medicale să ia contact cu acesta şi să contacteze şi ei virusul. Sunt persoane din oraș care încearcă să introducă panica în rândul oamenilor. Toată lumea trebuie să înţeleagă că este o situaşie de urgenţă. Fac apel la calm și solidaritate. Nu este momentul să creăm panică, să instigăm la ură sau violenţă. Trebuie lăsate deoparte orgoliile politice, să facem front comun pentru că luptăm cu un duşman invizibil. Va fi greu să răzbim dacă nu vom fi uniţi”, a conchis Dănuţ Birău.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. Au plătit bani din buzunare pentru echipament….inclusiv pentru cizme de cauciuc….si li s au adus combinezoane cu mânecă scurta….(s au gandit ca poate le e cald)….nu va mai laudati….nu mai dati din gura….treceți la fapte pana nu e prea târziu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *