Politică

Primarul din Gorj care a obținut cel de-al optulea mandat. ”Cea mai murdară campanie!”

Primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea, a obținut, în alegerile locale din 9 iunie, cel de-al optulea mandat pe lista Partidului Social-Democrat.

Ion Ciocea a câștigat scrutinul din 9 iunie cu un scor mare, de 63%. Liberalul Gheorghe Stoenescu, principalul său contracandidat, a fost votat de 26% dintre cetățenii prezenți la urne.

Primarul social-democrat al comunei Bustuchin afirmă că a avut parte de cea mai murdară campanie electorală, de când a ajuns la conducerea localității. Adversarii săi politici au sunat inclusiv la Poliția și au făcut tot felul de plângeri.

“În tot județul, ca în toată țara, cea mai murdară campanie din toate timpurile, sunt la al optulea mandat și cred că așa ceva nu se putea mai rău, referitor la PNL, la partidele acestea pe care, probabil că șeful lor i-a învățat să facă așa, să se prefacă loviți și tot el e cel care face probleme într-o comunitate. Așa, că a fost foarte murdară. În campanie, sunau poliția, au făcut fel și fel de plângeri, am ajuns să fim județul cu o comună anunțată la BEC că, vezi, Doamne, nu sunt despărțituri la cabine din placaj, ori, în lege, nu spune nimic, spune să fie material care să nu fie transparent. Sunt foarte indignat de cei care vor să fie primari, dar sunt neputincioși și țipă tot ei și tot ei fac scandal. Ne facem de râs la nivel de țară, de comunități, dar asta este. Eu le-am demonstrat care este valoarea mea și că cetățeanul, oricât ai încerca să-l cumperi, nu se poate decât cu realizări, obiective, seriozitate, comportament și respect față de cetățean. Cetățeanul știe ce trebuie să facă și, în special, cel din Bustuchin, pe care-l apreciez și-l respect”, a precizat primarul. PSD va face majoritate cu USR în Consiliul Local Bustuchin, în viitorul mandat. Ion Ciocea anunță că viceprimar va fi nepotul său, Claudiu Popa, care a candidat, la alegerile locale din 9 iunie, din partea Uniunii Salvați România la primărie. În consiliul local, au mai intrat PNL și AUR.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *