Eveniment

Probleme la împărțirea loturilor de casă de la Bălești! Se amenință cu plângere penală!

În cursul zilei de marți, la Bălești, primarul Mădălin Ungureanu a împărțit tinerilor din comună 38 de loturi și a fost deschisă șampania, chiar acolo, în mijlocul câmpului, pentru a ciocni cu viitorii proprietari. Nu toți solicitanții au fost însă mulțumiți, iar în comună s-a vehiculat că loturile s-au dat la rude și apropiați ai celor din primărie, ai consilierilor și piloșilor comunei.

Pe o pagină de Facebook, numită ”Știri Bălești”, s-au făcut acuzații în legătură cu modul în care s-au împărțit loturile de casă.
„Guran Liliana Marina fata concubinei funcționarului din Primăria Băleşti, Olaru Gheorghe, a primit lot de casă, deși aceasta nu a fost de patru ori în comuna Băleşti, iar actul de identitate l-a făcut cu 6 luni în urmă, chiar la locuința funcționarului din primarie. Surprinzător este faptul cum a obținut punctajul de calificare când ea nu este căsătorită, nu are copii și nici nu lucrează în țară. Împărțirea loturilor a fost facută din pix, nicidecum conform legii, așa cum ar fi trebuit. Cert este că, din surse, știm că va urma o plângere penală facută chiar comisiei de recepție pentru abuz în serviciu, conflict de interese și trafic de influență”, se relatează pe pagina amintită.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button