Eveniment

A plecat „la ocazie” cu o mașină la furat din magazine

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin Severin a venit la furat în municipiul Motru cu o mașină al cărei șofer l-a luat la ocazie. Potrivit anchetatorilor, Fănel Pană s-a îmbrăcat cu o geacă cu buzunare interioare pentru a avea unde să își plaseze produsele furate. A intrat în primul magazin și a început să fure. „A intrat în incinta acestuia și de la raioanele cu bunuri alimentare și cele cu bunuri industriale a sustras o bară de parizer, o bară de salam de Sibiu, ton în ulei de 240 gr, 7 bucăți de pastă de dinți marca Lacalut, o bucată de mușchi țigănesc, o bucată de telemea Huedin marca Napolact de 350 gr., două bucăți de loțiune solară, două bucăți de antiperspirant și două bucăți de ulei de argan, după care a părăsit incinta magazinului fără să achite prețul acestor produse“, au anunțat anchetatorii.

Apoi, Fănel Pană a intrat în alte două magazine, unde a procedat în același fel. E a sustras mai multe tuburi cu pastă de dinți, spray antiperspirant, șampon, parfum și chiar o bluză trening.

Apoi, acesta s-a dus liniștit să aștepte o altă mașină la ocazie, doar că la fața locului au ajuns polițiștii, care l-au încătușat. Pentru aceste fapte care au avut loc anul trecut, mehedințeanul a fost condamnat, zilele trecute, de Judecătoria Motru la o pedeapsă de 4.000 lei amendă penală corespunzătoare a 400 zile – amendă, cuantificată la câte 10 lei per zi – amendă.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button