Eveniment

Traficantul de canabis de la Motru, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare

Nicolae Cerga, traficantul de canabis prins la Motru, a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul Gorj, la doi ani și opt luni de închisoare cu executare, pentru trafic de droguri, la care s-a adăugat o pedeapsă mai veche. În final, pedeapsa rezultantă este de trei ani și patru luni de închisoare cu executare, și timp de trei ani interzicerea unor drepturi. Drogurile găsite asupra lui Cerga rămân confiscate. Sentința poate fi atacată cu apel.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj au dispus, pe 15 februarie, reținerea, pentru 24 de ore, a lui Nicolae Cerga, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. În cauză s-a reținut faptul că, în perioada noiembrie 2022 – februarie 2023, bănuitul ar fi vândut, în repetate rânduri, cu sume cuprinse între 80 și 2.000 de lei, diferite cantități de canabis consumatorilor din județele Gorj și Mehedinți. De asemenea, la data de 14 februarie, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în orașul Motru, în timp ce transporta, în vederea comercializării, 352,24 grame de canabis. După constatarea infracțiunii flagrante, au fost descoperite și ridicate alte 196,94 grame de canabis.

În cursul zilei de 15 februarie a.c., Tribunalul Gorj a dispus luarea măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile, față de bănuit. Acum măsură s-a menținut, iar Nicolae Cergă va rămâne după gratii.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *