Dezvăluiri

Profit considerabil obținut de o societate a Complexului Energetic Oltenia

 

Societatea Medservmin SA, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, a reușit să ajungă în primele patru luni ale acestui an să obțină profitul propus pentru întreg anul.

„Stăm foarte bine din punct de vedere al situației financiare. După ce am finalizat analiza pe primele patru luni, profitul este mai mare decât cel pe care ni l-am propus pentru tot anul. Indicatorul acesta este atins. Din primele analize, am mai adăugat și de pe luna mai“, a spus Gabriel Giorgi, directorul Medservmin.

Potrivit acestuia, cele mai mari venituri au fost obținute din activitatea prestată pentru Complexul Energetic Oltenia. „În ultimul timp, am avut o activitate destul de consistentă pe serviciile de îngrijiri la domiciliu, pentru că avem o echipă foarte bună. De la 10.000-15.000 cât încasam pe lună înainte, acum am ajuns la 40.000 de lei, pentru că oferim servicii de calitate.

În plus, de la 1 iulie o să intrăm într-un nou contract cu Casa de Sănătate pe partea de recuperare medicală pentru că am făcut și angajări de personal calificat“, a mai precizat Gabriel Giorgi.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *