Dezvăluiri

RĂZBOI TOTAL la Padeş. ACUZAŢII aduse primarului PNL. Cum răspunde Antonie

Fostul viceprimar al comunei Padeș, Cristian Elena, l-a acuzat, zilele trecute, pe pagina de socializare, pe edilul liberal Serafim Antonie că ar fi făcut chef pe timp de pandemie cu mai multe persoane, lucru interzis prin ordonanţele militare.

În postarea făcută pe pagina de socializare, consilierul local PMP, Cristian Elena, a atașat și câteva fotografii în care apare edilul PNL împreună cu mai multe persoane. Serafim Atonie neagă că ar fi participat la vreo petrecere. Spune că a mers la fosta școală din Cerna sat cu câțiva angajați ai primăriei pentru a executa lucrări de amenajare a curții interioare. Primarul susține că pozele postate de consilierul local PMP sunt vechi, preluate de pe paginile de socializare ale altor persoane la care a participat, în trecut, la diverse evenimente.“Nu am avut chef de inaugurare a fostei școli. Am fost doar la muncă, nu am făcut nicio petrecere. Asta m-a deranjat, că am dat la lopată și el a spus că ne-am chefuit. E dureros când auzi așa ceva”, a declarat Antonie. Primarul comunei Padeş acuză că fotografiile postate de Cristian Elena fac parte dintr-o campanie de denigrare pe care consilierul PMP i-a promis-o, având în vedere că dorește să-i fie contracandidat la alegerile locale. Pentru lucrurile scrise pe facebook edilul spune că intenționează să-i facă o plângere la organele abilitate. Serafim Antonie îi lansează lui Cristian Elena o provocare după cele întâmplate. Îl invită să pună mâna pe lopată și să lucreze cot la cot în folosul comunității locale.

REPLICA lui Elena

Cristian Elena recunoaște că fotografiile pe care le-a postat pe facebook sunt mai vechi. Consilierul PMP își menține însă acuzația că edilul a făcut chef pe timp de pandemie.” N-am spus că fotografiile sunt de la petrecerea mascată de la Cerna Sat. Am vrut să arăt că avem un primar care este interesat mai mult de petreceri decât de soarta comunei. Au petrecut pe timp de pandemie. Au făcut chef în toată regula mai mult de 8 persoane”, afirmă consilierul local al Partidului Mişcarea Populară. În ceea ce privește provocarea lansată de Serafim Antonie, Cristian Elena spune că este una “populistă și absurdă”.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *