Ultima oră

Reducere la călătoriile CFR! Ce trebuie să faci pentru a cumpără bilete de tren mai ieftine

Veste bună pentru românii care intenționează să călătorească cu trenul. Oamenii au posibilitatea de a achiziționa bilete de tren mai ieftine cu 20%.

În perioada 15-18 februarie 2024, CFR Călători participă la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

În cele patru zile de târg, vizitatorii care aleg să cumpere biletele de tren de la standul CFR Călători pentru călătoria în trafic intern la vagon clasa 1 și clasa a 2-a, se vor bucura de o reducere de 20% din valoarea tarifului de transport și a tichetului de rezervare la vagon clasă.

Odată cu acest discount, cumpărătorii vor primi și mici surprize. Acestea se vor oferi în limita stocului disponibil pentru achiziţionarea biletelor de tren ce au valori de cel puțin 50 lei.

Astfel, persoanele care achiziționează bilete cu valoarea de la 50 până la 100 lei, se pot bucura de un rucsac pliabil, iar pentru biletele a căror valoare este de la 100 până la 200 lei , surpriza constă într-o baterie externă pentru încărcarea telefonului, iar dacă valoarea biletelor cumpărate depășește 200 lei, surpriza oferită cuprinde un termos destinat alimentelor și un stick de memorie 16 GB.

Standul CFR Călători se află în Pavilionul B2 la numărul 3B și poate fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Ce mai pot afla vizitatorii la Târgul de Turism al României

  • Modalitățile de cumpărare a biletelor în trafic intern și internațional.
  • Ofertele CFR Călători către principalele destinații turistice şi nu numai, din țară și din Europa.
  • Parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”. La stand vor afla cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren.
  • Trenul Charter – destinat firmelor și agențiilor de turism care pregătesc evenimente speciale (un pachet turistic „altfel”, petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc).
  • Trenul Charter este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *