Ultima oră

Un adolescent de 17 ani a fost prins cu droguri. El a încercat să fugă de polițiști

Un tânăr de 17 ani a fost depistat, pe o stradă din Sectorul 5, cu un pachet ce conţinea o substanţă interzisă de lege.

Tânărul avea ceva proeminent sub geacă și încerca să evite contactul cu polițiștii. El a încercat să fugă, însă a fost prins de către agenți.

Polițiștii au găsit un pachet lung de aproximativ 25 de centimetri, ce conţinea un amestec vegetativ.

„La data de 12 februarie 2024, în jurul orei 23,30, poliţişti din cadrul Secţiei 17 Poliţie, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat, pe o stradă din Sectorul 5, un tânăr al cărui comportament afişat le-a atras atenţia. Acesta a încercat să evite contactul cu poliţiştii, observându-se că sub haină avea ceva proeminent. De asemenea, tânărul a încercat să fugă, moment în care a fost prins şi imobilizat. În imediata apropiere a fost găsit, sub un autoturism, un pachet lung de aproximativ 25 cm, ce conţinea un amestec vegetativ, susceptibil de a avea efect psihoactiv, acesta fiind ridicat şi sigilat de către poliţişti”, informează Poliţia Capitalei.

Tânărul a fost condus la sediul subunităţii, cazul fiind preluat de către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

„Nu vă faceți griji.” Fostul președinte al Mongoliei râde de Putin, cu o hartă a Imperiului Mongol ce conținea părți din Rusia
Sursa: Poliția Capitalei

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *