Dezvăluiri

Restricții pe 56 de străzi și bulevarde din Tg-Jiu! Iată unde PARCAREA va fi INTERZISĂ!

Consilierii locali de la Tg-Jiu decid, luni, 22 februarie a.c, să interzică parcarea autoturismelor pe mai multe străzi din municipiu, în anumite zile și intervale orare. Motivul restricției este determinat de faptul că autoturismele parcate împiedică efectuarea măturării mecanice a străzilor. Sunt vizate 56 de străzi și bulevarde din Tg-Jiu, iar conform programului de lucru, parcarea urmează să fie interzisă, în anumite zile ale săptămânii, între orele 2,00 – 10,30.

În baza unui raport de specialitate al Serviciului de Gospodărire Comunitară din cadrul Primăriei Municipiului Tg-Jiu, prin care s-a solicitat inițierea unui proiect de hotărâre în vederea interzicerii parcării autoturismelor pe străzile pe care se mătură mecanic, cu ajutorul unui autovehicul multifuncțional, consilierii locali vor trebui să ia o decizie, în ședința de luni.
Potrivit programului transmis de Edilitara Public SA, măturarea mecanizată a străzilor din Tg-Jiu se va face de marți, până sâmbătă, între orele 2,00 -10,30, fiecare din cele 56 de străzi și bulevarde fiind programate într-una din aceste zile.

Iată programul:

Trebuie spus că, anul trecut, în luna aprilie, Edilitara Public SA, societatea Consiliului Local Tg-Jiu, a achiziționat două automăturătoare stradale pentru care a plătit 1,4 milioane de lei. La puțin timp după achiziție, Edilitara a cumpărat, de la o firmă de casă, perii pentru mașini de măturat, în valoare de 35.000 de lei.
Cu doar un an în urmă, Edilitara închiriase automăturătoare de la două firme, pentru care a achitat 124.000 de lei.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close