Eveniment

S-a dărâmat puntea lui Stan! Cine o mai repară pentru că a costat 200.000 de lei

Puntea reabilitată, în 2017, de o firmă din Craiova, în spatele lucrării fiind, la acea vreme, primarul de Albeni, Silviu Ionuț Stan, aflat acum după gratii, și societatea sa de casă, s-a dărâmat. Localnicii se întreabă cine va repara construcția și cine răspunde pentru calitatea investiției, știut fiind că primarul e în arest.

Firma Proiect Evolution SRL din Craiova, deținută de doljeanul Nicolae Antonie (același care, în 2015, a fost proprietarul unei balastiere ilegale ce funcționa pe raza comunei Albeni, activitatea fiind oprită atunci de polițiștii de la Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice), a reușit să pună mâna, în 2016, pe o lucrare extrem de avantajoasă în comuna condusă, și atunci, de edilul Ionuț Stan. Constructorul a încasat, la acel moment, aproape 200.000 de lei pe o lucrare ce ajunsese să fie făcută cu salariați plătiți de primărie. De altfel, doi lucrători, beneficiari de ajutor social din Albeni au fost văzuți, și chiar filmați, atunci, muncind în șantierul deschis la puntea intrată în reabilitare. Investiția se realiza fără acordul aleșilor locali, asta deși, cu cinci ani in urmă, prefectul județului de atunci a arătat, în urma unui control, că investițiile ultimilor ani din Albeni, nu au trecut prin filtrul Consiliului Local, cum cere legea.

Puntea a ținut nici cinci ani, iar, recent, s-a dărâmat. Localnicii nu știu cine va repara investiția din bani publici, care nu mai este în garanție.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button