Dezvăluiri

UATAA vrea să achite mai târziu cărbunele către CEO

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă (UATAA) Motru SA vrea să achite mai târziu cărbunele pe care îl primește de la Complexul Energetic Oltenia. Astfel, de la plata în avans se dorește să se ajungă la o păsuire de la 30 până la 60 de zile. Măsura ar ajuta Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă din Motru să își gestioneze mai bine resursele financiare.
UATAA a plătit până în luna octombrie cărbunele pentru producerea căldurii și apei calde. Compania de utilități publice are astfel asigurat combustibil până la finalul lunii viitoare. Cărbunele este furnizat de către carierele miniere din Complexul Energetic Oltenia. Exista o înțelegere între societate și CEO privind plata în avans a cărbunelui.
Cu toate acestea, lunile noiembrie și decembrie nu sunt încă acoperite din punct de vedere financiar. În plus, de la 1 ianuarie 2023 este nevoie de negocierea unui nou contract privind furnizarea de cărbune pentru UATAA SA. Societatea asigură agentul termic și apa caldă pentru 90% din populația, instituțiile și agenții economici din municipiul Motru.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/