Eveniment

Şase mii de ture efectuate de un jandarm gorjean, în toată cariera sa

Un fost jandarm gorjean și-a luat rămas bun de la colegi, după ce a decis să treacă în rezervă cu drept la pensie. Plt. adj. șef (r) Letcanu Tănase are o carieră militară de peste 27 ani în structuri de pază și protecție instituțională. Pe parcursul anilor de militar jandarm în cadrul misiunilor de pază și protecție instituțională, a efectuat peste 6000 de ture de serviciu la obiectivele din responsabilitatea subunității. Colegii i-au transmis acestuia, pensie lungă plină cu bucurii.

,,Pentru colegul nostru din cadrul Detașamentului 4 Bărbătești – Plutonul Târgu-Cărbunești, plt. adj. șef (r) Letcanu Tănase, astăzi a fost o zi emoționantă, pentru că în urma solicitării lui, după o carieră militară de peste 27 ani în structuri de pază și protecție instituțională, a decis să treacă în rezervă cu drept la pensie.

Pe parcursul anilor de militar jandarm în cadrul misiunilor de pază și protecție instituțională, a efectuat peste 6000 de ture de serviciu la obiectivele din responsabilitatea subunității.
În prezența colegilor, a elevilor aflați în stagiu de practică i-am transmis în mod tradiţional în numele personalului Jandarmeriei Gorj, să fie sănătos şi să aibă parte de inedite bucurii și realizări împreună cu cei dragi şi apropiaţi!”, a transmis instituţia.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *