Ultima oră

Scandal electoral cu împușcături lângă București

Campania electorală a fost marcată de împuscături în Buftea, lângă București, unde un tânăr înarmat a rănit un bărbat care împărțea pliante, în urma unui conflict care a escaladat rapid.

Joi seară, în jurul orei 19:00, mai mulți membri ai unui partid împărțeau pliante în orașul Buftea. Un tânăr de 29 de ani, înarmat cu o armă de tip airsoft, a tras către un bărbat de 45 de ani, în urma unui conflict spontan, potrivit Știrilor ProTV.

Bărbatul a fost rănit la piciorul drept. Între timp, tânărul s-a făcut nevăzut. Un dialog între contracandidați a evoluat rapid către violență.

Abia câteva ore mai târziu, victima a sunat la 112, iar un echipaj medical s-a deplasat la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri. Bărbatul nu a fost transportat la spital.

Suspectul a fugit de la locul faptei, acesta a fost găsit de autorități trei ore mai târziu. Ulterior, a fost identificat și adus la poliția orașului Buftea, unde a fost interogat în legătură cu incidentul. În timpul audierilor, rudele suspectului s-au adunat în fața secției de poliție, susținând că victima ar fi fost de vină.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *