Politică

Scandal între un deputat și un primar din Gorj. Care e mărul discordiei

Deputatul PNL Gheorghe Pecingină îl critică pe primarul PSD de la Motru, Cosmin Morega, după ce edilul a montat în oraș stâlpișori pentru delimitarea trotuarelor.

Parlamentarul PNL l-a acuzat pe edilul social-democrat de comiterea unui abuz. Gheorghe Pecingină susține că, pe fondul unor “războaie personale”, a montat stâlpișori în zona unor magazine din Motru, iar unde ar fi necesar nu au fost amplasați. Deputatul a cerut prefectului de Gorj și Curții de Conturi să facă verificări la primărie. “M-a deranjat atitudinea pe care o are față de investitorii din oraș. Primarul trebuie să-i ajute, nu să-i încurce. Problemele personale nu se rezolvă folosind autoritatea primăriei. Ați văzut că în zona școlilor nu există stâlpișori, dar în zona unor magazine s-au pus. Aceste lucruri ridică multe semne de întrebare. Sunt mult mai multe probleme la Motru, o să le dezvolt în perioada următoare. Cred că domnul primar nu mai este preocupat de îmbunătățirea calității vieții locuitorilor, ci are o agendă personală. Ar trebui să fie mult mai atent la bunul mers al activității urbei, în loc să-și ducă războaie personale”, spune deputatul liberal.

Morega: Nu l-am văzut pe Pecingină să ia atitudine la problemele UATAA

Cosmin Morega susține că Gheorghe Pecingină a vorbit în necunoștință de cauză. Edilul îi recomandă deputatului să verifice cum, de anii trecuți, a dispărut pur și simplu un trotuar care era folosit de cetățeni. Cosmin Morega spune că prin montarea stâlpișorilor primăria a redat cetățenilor un trotuar care a fost ocupat abuziv ani de zile. “ Nu l-am văzut pe domnul Pecingină să ia atitudine privind problemele UATAA, proiectelor depuse de primari. Își apără un susținător al PNL. În calitatea pe care o are de deputat și având și ceva studii juridice, ar trebui să înțeleagă că legea e pentru toți. Ceea ce a făcut domnul Pecingină arată că încurajează încălcarea legii. Primăria Motru a redat cetățenilor un trotuar care este ocupat abuziv de ani de zile. A mințit, când a spus că au fost montați stâlpișori doar într-o anumită zonă. A greșit. Nu l-am văzut să se bată pentru alți agenți economici din Motru”, a afirmat primarul social-democrat de la Motru.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *