Ultima oră

Scene de Vestul Sălbatic: Mascații au săltat rapid șase bărbați care și-au cărat pumni și picioare!

Bătaie de Vestul Sălbatic în Timiș. Șase bărbați și-au cărat pumni și picioare în plină stradă, după ce s-au luat la ceartă! Adrenalina i-a dus fix în spatele gratiilor, căci Poliția din Timiș i-a reținut rapid!

IPJ Timiș a dat detalii despre acțiune

Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut 6 persoane bănuite de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

La data de 10.05.2024,în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 1 Rurale au fost sesizați că în localitatea Uliuc, a avut loc un scandal între mai multe persoane.La nivelul secției s-a constituit o echipă operativă, sprijinită de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara care, împreună cu luptători Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au condus la sediul Postului de Poliție Monița Nouă 12 persoane în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptelor.În urma audierilor, polițiștii au stabilit că 6 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, împreună cu alte persoane s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii și picioarele, în fața imobilelor de domiciliul din localitatea Uliuc.

În urma administrării probatoriului în cauză, față de cele 6 persoane s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „încăierare”, fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În continuare, se vor efectua cercetări pentru stabilirea participației la fapte și a altor persoane.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *