Dezvăluiri

Se fac presiuni pentru impunerea unui CFL-ist la Știucani-Cariera Roșiuța

După acțiunea de protest a celor 29 de salariați de la Cariera Roșiuța care nu au vrut să facă pe vulcanizatorii ei fiind lăcătuși mecanici și excavatoriști, conducerea unității împreună cu liderul de sindicat Nelu Roșca încearcă să impună în colectivul respectiv un alt CFL-ist. Este vorba despre un cefelist care să răspundă la comenzile venite din cele două părți, spun, nemulțumiți salariații. Angajații de pe Știucani susțin că ei au deja un cefelist care îi conduce și nu vor ca acesta să fie schimbat din interese sindicale sau administrative.
Situația a ajuns la urechile conducerii CEO, mai precis directorului general Daniel Burlan dar și șefului Direcției Miniere. Mai ales că salariații din Sectorul Știucani sunt foarte nemulțumiți pentru mai multe probleme și i-au în calcul un nou protest care se poate extinde în toată cariera.
Cei 29 de angajați care au protestat la schimbul trei au fost deja amenințați de șeful carierei că vor ajunge în comisii de disciplină ori vor fi puși nemotivați.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *