Politică

Se simte amenințat și hărțuit. Primar: Ajunge cu aceste lucruri urâte!

Primarul social-democrat al municipiului Motru, Cosmin Morega, spune că se simte ”hărțuit permanent” de un grup de oameni de afaceri din oraș.

Cosmin Morega susține că unele persoane din Motru “îi poartă sâmbetele”. Primarul PSD a considerat amenințare o postare pe care omul de afaceri Mihai Râmescu a făcut-o pe Facebook în pragul alegerilor locale din 9 iunie. Afaceristul a scris la o fotografie în care apare edilul: ”Ultima tunsoare în calitate de primar”. Cosmin Morega afirmă că s-a ajuns prea departe.

“ S-a ajuns prea departe ca un primar de municipiu să fie permanent hărțuit de oameni de afaceri și diferite persoane doar cu un scop personal. Atât timp cât colegii din cadrul Primăriei Motru, primarul, caută să respecte legea, să pună în aplicare deciziile unor organe de control, iar dumnealor consideră că ai ceva personal cu ei, nu este în regulă. Aceste lucruri merg prea departe. Să spui tu că este ultima frizură în calitate de primar, aceste lucruri ar trebui verificate de alții pentru a vedea exact ce a vrut să spună. Eu o pot considera amenințare. Mulți au considerat că municipiul Motu este al lor, este pe persoană fizică, le aparține. Li s-a permis să facă ce vor, când vor, iar, acum, în 2024, când lucrurile nu mai stau ca, în 2020, sau după Revoluție, trebuie să respecte toată lumea legea. Trebuie să înțeleagă că nu poți construi unde vrei, când vrei și cum vrei. Trebuie să ai anumite autorizații. Când li se spun aceste lucruri, li se pare că cineva li se opune sau are ce are cu dumnealor.(…) Pe unde merg, toată lumea îmi spune: ai grijă, sunt oameni cu bani, îți poartă sâmbetele, au relații, au intrări. De ce să-mi fie teamă și frică, atât timp cât noi căutăm să punem legislația în aplicare.(…) A postat acel mesaj pe contul dumnealui de Facebook și l-a lăsat până în seara alegerilor. Odată cu recâștigarea Primăriei Motru, a șters mesajul. Colegii le-au păstrat și au dorit ca, de la momentul postării, să sesizăm organele abilitate, dar eu nu am dorit acest lucru, pentru că se putea considera că ne victimizăm. Eu în transmit un singur mesaj: ajunge cu aceste lucruri urate! ”, a precizat edilul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *