Dezvăluiri

Secretara primarului de Bâlteni a rupt ușa! S-a mutat la Muzeul Județean

Primarul de Bâlteni, Vasile Vlăduleanu, a rămas în plină pandemie fără secretara din dotare. Andra Danciu, angajată prin concurs în 2017 în instituția publică, sătulă de abuzurile șefului său și neregulile din istituție și-a cerut transferul și a plecat la mare distanță de primărie. Fosta secretară a edilului Vlăduleanu s-a transferat astfel la Muzeul Județean Gorj.

Salariata intrase în vizorul liberalului Vlăduleanu care i-a transmis că intenționează să o schimbe din funcție. Angajata a avut astfel grijă să nu se întâmple asta și a preferat să-și părăsească locul de muncă, pe care l-a câștigat prin concurs, ocupat trei ani de zile, și să-și ia lumea în cap. Mai precis să schimbe total activitatea, să renunțe la un salariu mai bun pentru altul mai mic, dar să aibă siguranța că va la noul loc de muncă va fi liniște.

Secretara se plângea că era pusă de edil să oprească numere în registrul de intrări-ieșiri, să șteargă numere iar când se opunea era certată și i se vorbea urât de către cel care conduce instituția publică. Femeia răspundea și de arhiva unității și era pusă să intre în aceasta și să scoată, fără cerere, ce vroia edilul și Biroul Contabilitate.

Locul Andrei Daciu a rămas vacant, dar pe scaunul salariatei a instalat o funcționară apropiată edilului. Înlocuitoarea este funcționar public și nu are voie să lucreze să lucreze la secretariat.

Reamintim că alți doi angajați au fost luați în vizor de Vlăduleanu, care, ajuns la final de mandat, instituie teroare în Primăria Bâlteni.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *