Eveniment

Șef din Poliția Gorj acuzat că își ceartă subalternii din cauză că aplică puține amenzi

Un subcomisar de poliție din Gorj este acuzat de Sindicatul Europol că îi ceartă pe subalterni din cauză că dau puține amenzi
Unii dintre polițiștii au făcut sesizări către conducerea IPJ Gorj. ,,Ne cerem scuze fațǎ de cetǎțenii din județul Gorj. Din păcate, în structurile de poliție existǎ şi chiar sunt promovați “șefi” care au mentalități de CAP. În “managementul” promovat de ei, singura lor menire este să numere câte amenzi aplicǎ subalternii lor. Pentru asta poartǎ grade de ofițer şi primesc indemnizație de conducere.

Acesta este și cazul subcomisarului Vitǎ Alexandru Ovidiu, care aplicǎ “planuri de amenzi” pentru polițiștii din subordine. Indiferent cǎ se impune sau nu, aceștia sunt obligați sǎ aplice amenzi dacă nu vor sǎ intre în vizorul acestui ipochimen care îi amenință cu planificǎri subiective și ilegale în serviciu dacă nu se supun.

Noi am transmis deja o sesizare cǎtre conducerea IPJ Gorj pentru a vedea dacă aceasta susține astfel de planuri “cincinale” dar am şi întrebat câte amenzi trebuie să aplice un polițist pentru a nu fi hǎrțuit de șeful Secției 1 Rurale din cadrul IPJ Gorj.

Pe această cale îi felicităm pe colegii din teren care nu cedează presiunilor şi aplică legea când trebuie şi cum apreciază ei, în calitate de agenți constatatori!”.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. Subcomisarul Vita mai este pe pozitia care sa decida recompensele si inaintarile in grad a alor politisti? Domnule Vita , tot meritul este al politistilor care au un numar zero de evenimente pe zona lor de responsabilitate si asta obtinuta prin prezenta aproape continua in trafic. Cand soferii vor constientiza ca prezenta politistilor este o realitate , numarul de evenimente va scadea drastic. Deci zero evenimente si zero sanctiuni aplicate. Poate domnul Vita va intelege ceva din logica expusa. Numarul mare de sanctiuni e o masura a indisciplinei in trafic a carei existenta este o bila neagra pentru politistul ce raspunde de acea zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *