Dezvăluiri

Șeful băncii din Motru care și-a umilit și agresat subordonata, condamnat definitiv

Managerul unei agenții bancare din Motru care și-a bătut joc de o subordonată nu a scăpat ieftin în fața instanței de judecată! Acesta a fost condamnat definitiv la șase luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pentru că a umilit-o și agresat-o fizic pe subordonata sa care s-a adresat apoi instanței. În urma procesului, managerul agenției bancare a fost obligat să-i achite victimei daune morale de 10.000 de lei. Judecătoria Motru l-a condamnat pe acesta, inițial, la opt luni de închisoare cu suspendare și la plata daunelor morale de mai sus.

Curtea de Apel Craiova a pronunțat sentința finală într-un dosar de purtare abuzivă în care a fost trimis în judecată Mihai Cătălin T., managerul unei agenții bancare din Motru, acuzat că a lovit peste cap și a umilit o subordonată, consilier în cadrul băncii. Cazul a ajuns în atenția presei centrale.

Dosarul penal pe numele directorului agenției bancare a fost deschis în urma plângerii femeii, care a reclamat că în cursul lunii mai 2019 a fost lovită de șeful său. În urma studierii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din bancă, polițiștii au descoperit că „inculpatul s-a deplasat unde își desfășura activitatea persoana vătămată, respectiv în spatele acesteia și a lovit-o pe cu palma peste cap”. „În înregistrarea video se poate observa clar cum inculpatul lovește partea civilă peste cap, cu o intensitate care o face pe aceasta să aplece capul înainte. De asemenea, în urma celei de-a doua lovituri, când în fața părții civile se afla și martora H.E.E., se poate observa cum inculpatul se joacă cu șuvițe de păr din capul părții civile, răsucindu-le pe deget, în timp ce aceasta încercă să îl îndepărteze. Se poate observa că atât inculpatul cât și martora H.E.E. se amuzau pe seama părții civile, în timp ce aceasta gesticula (înregistrarea video nu are sunet) să fie lăsată în pace. Atitudinea de șicanare este continuată și de martora H.E.E., care o lovește pe partea civilă cu un teanc de foi peste cap și-i întrerupe conversația telefonică”, se arată în rechizitoriu.

O altă angajată a băncii, martoră în dosar a declarat că directorul avea un comportament șicanator la adresa subordonatei sale, căreia „îi dădea palme peste cap, o făcea țărancă, proastă”.
În proces, directorul agenției bancare s-a apărat spunând că „doar a atins-o pe partea civilă, pentru că vorbea la telefon”. De asemenea, Mihai Cătălin T. a mai arătat că reacția victimei „a fost exagerată și că, de fapt, era deranjată de faptul că fusese mutată de către inculpat de la postul de consilier credite, la ghișeu”.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Ce i asi fi dat eu,vai mama lui ! Asa va trebuie,nimeni nu si cunoaste atributiile si indatoririle conform fisei postului ! Contractul de munca si fisa postului fac parte din dosarul personal al oricarui angajat . De la Decebal si pina azi , si continua, sintem sclavii analfabetilor si needucatilor care detin fonctii de conducere ! Poate se gaseste cineva sa i arate ,,cararea,, cu…lanterna ! Trezirea , apropos ,,desteapta te romanika,, trebuie sa inceapa si asta cit mai repede !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button