Dezvăluiri

Surse: Când încep negocierile pentru prelungirea contractelor celor 1800 de ”determinați”!

Cei 1800 de angajați care au contracte de muncă pe perioadă determinată la Complexul Energetic Oltenia așteaptă cu sufletul la gură prelungirea contractelor de muncă. Salariaților li se vor termina contractele la începutul lunii iulie, iar tot mai multe voci dau ca sigură prelungirea activității în cadrul companiei energetice, însă nu toți cei 1800 se vor regăsi în această situație.

Conform unor surse din cadrul producătorului de energie sunt unii angajați care nu mai doresc să-și prelungească activitatea la CE Oltenia, iar alte persoane au avut abateri disciplinare și nu se vor mai regăsi printre cei care vor continua la compania energetică.

Surse afirmă că primele discuții despre prelungirea contractelor ar urma să aibă loc la începutul lunii iunie, exact înainte de expirarea perioadei contractuale. În momentul de față, sunt luate în calcul două ipoteze pentru minerii și energeticienii care se regăsesc în această situație.

Prima dintre ele se referă la o prelungire a contractelor pentru încă șase luni. Există însă șase ca angajaților să li se încheie contracte chiar pe un an, o astfel de discuție având loc deja cu ministrul Energiei, Sebastian Burduja, cu ocazia ultimei întrevederi.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *