Actualitate

Servicii DDD conforme cerințelor Uniunii Europene acum în județele Gorj, Dolj, Mehedinți, Valcea, Olt, Caraș Severin și Hunedoara

Indiferent de ce tip de serviciu DDD aveti nevoie, echipa noastra din Targu Jiu este pregatita sa va ofere cele mai bune solutii pentru a va rezolva problemele de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Suntem constienti ca problemele cu daunatorii pot fi o problema majora pentru orice companie, institutie sau locuinta. De aceea, ne-am specializat in prevenirea si combaterea eficienta a acestora, pentru a va ajuta sa va pastrati mediul de lucru sau locuinta in conditii de siguranta si igiena optima.

Echipa noastra de tehnicieni DDD este certificata dupa cerintele Uniunii Europene si instruita conform standardului ISO 16.636, garantand astfel ca fiecare serviciu pe care il oferim este de inalta calitate si profesionalism. Suntem dedicati in a identifica si a elimina toate tipurile de daunatori, de la soareci si sobolani, la insecte precum gandaci, tantari, plosnite de pat, capuse, purici, etc.

Serviciul de Dezinsectie este un serviciu specializat in eliminarea si prevenirea daunatorilor insecte care invadeaza diverse spatii, de la locuinte pana la institutii publice sau industriale. Aceasta poate fi realizata prin diverse metode tehnice, cu ajutorul unor produse si echipamente specializate, de catre o firma de profesionisti certificati CEPA Certified, care poate garanta servicii de calitate si eficienta.

Beneficiile serviciilor de dezinsectie efectuate de o astfel de firma sunt multiple, fiind adaptate nevoilor specifice ale fiecarei situatii:

 • Identificarea si tratarea sursei de infestare, pentru a preveni raspandirea insectelor si a evita recidivele;
 • Utilizarea de produse si echipamente specializate, care sunt sigure si eficiente, respectand toate normele si standardele europene de calitate si siguranta;
 • Oferta unei solutii personalizate, adaptata fiecarei situatii si clientului, in functie de gradul de infestare, tipul de insecte si spatiul in care se desfasoara activitatea;
 • Reducerea riscului de aparitie a bolilor si alergiilor, care pot fi transmise de catre insectele daunatoare, prin eliminarea lor si a oualor depuse;
 • Cresterea confortului si sigurantei, prin eliminarea insectelor si a mirosurilor neplacute, care pot afecta sanatatea si starea psihologica a persoanelor.

Firma Compania DDD® respecta standardul CEN EN 16.636, ceea ce inseamna ca utilizeaza cele mai bune practici si metode pentru dezinsectie, conform celor mai recente cercetari si tehnologii disponibile. Iata cele 5 metode prin care aceasta firma poate realiza dezinsectia, in functie de situatia specifica:

 • Pulverizare – se utilizeaza o solutie lichida care este aplicata prin intermediul unei pompe manuale sau electrice, pe suprafetele infestate sau in zonele de trecere a insectelor, pentru a le elimina;
 • Nebulizare – se utilizeaza o solutie lichida care este pulverizata in forma de ceata fina, in toate zonele afectate de insecte, inclusiv cele mai greu accesibile;
 • Aplicare gel – se utilizeaza un gel specific, care este aplicat in locurile unde insectele se hranesc, pentru a le atrage si elimina;
 • Termonebulizare – se utilizeaza o combinatie de solutii lichide si caldura, care se transforma in ceata, pentru a acoperi toate zonele infestate de insecte;
 • Capcane mecanice – se utilizeaza capcane special concepute pentru a prinde si elimina insectele, fara a folosi produse chimice sau substante toxice.

Pentru a preveni recidivele, firma Compania DDD® are un program de monitorizare si control al infestarilor, care consta in verificarea regulata a zonelor tratate, pentru a identifica eventualele reaparitii ale insectelor si a interveni prompt pentru combaterea insectelor vii.

Siguranța și confortul locuinței tale sau al afacerii tale pot fi perturbate de prezența rozătoarelor. Serviciul de Deratizare este serviciul specializat care îndepărtează și previne apariția șobolanilor și a șoarecilor. În urma unei deratizări profesionale, mediul este eliberat de rozătoarele care pot afecta sănătatea oamenilor și a animalelor de companie, dar și de bunurile materiale.

Beneficiile serviciilor de deratizare efectuate de o firmă CEPA Certified sunt multiple și esențiale pentru menținerea unui mediu sănătos și sigur. Iată câteva dintre acestea:

 • Protecție împotriva bolilor transmise de rozătoare: șobolanii și șoarecii sunt purtători ai unor boli periculoase pentru oameni și animale de companie, precum hantavirus, leptospiroza și salmoneloza.
 • Eliminarea mirosurilor neplăcute: șobolanii și șoarecii produc mirosuri neplăcute care pot rămâne în încăperi chiar și după ce rozătoarele au fost îndepărtate.
 • Prevenirea deteriorării bunurilor: rozătoarele pot distruge alimente, cabluri electrice, echipamente electronice și alte bunuri.
 • Asigurarea siguranței alimentelor: șobolanii și șoarecii pot contaminat alimentele cu urină și fecale, ceea ce poate pune în pericol sănătatea celor care le consumă.
 • Respectarea reglementărilor de igienă și sănătate publică: deratizarea este obligatorie în anumite domenii, precum industria alimentară și hotelieră.

O firmă CEPA Certified respectă standardele europene de calitate și eficiență în deratizare, garantând rezultatele dorite și respectarea procedurilor de securitate și de protecție a mediului. Iată 4 metode de a realiza deratizarea de o firmă care respectă standardul CEN EN 16.636:

 1. Aplicarea de substanțe raticide în zonele de interes: substanțele raticide sunt aplicate în zonele în care au fost observate semne ale prezenței rozătoarelor, cum ar fi urme de urină și fecale, găuri în pereți sau cabluri rosificate.
 2. Utilizarea capcanelor de lipit: capcanele de lipit sunt plasate în locurile frecventate de rozătoare, fiind o metodă eficientă și sigură de capturare a acestora.
 3. Instalarea de capcane mecanice: aceste capcane permit capturarea și îndepărtarea manuală a rozătoarelor.
 4. Aplicarea de substanțe repelente: aceste substanțe împiedică șobolanii și șoarecii sa patrunda in zonele de interes, in zonele protejate.

De asemenea, oferim si servicii de dezinfectie eficiente, care ajuta la eliminarea bacteriilor si a altor agenti patogeni din mediul dumneavoastra. Cu ajutorul echipamentelor moderne si a solutiilor de dezinfectare de ultima generatie, va putem ajuta sa va protejati impotriva bolilor si infectiilor, oferindu-va astfel un mediu de lucru sigur si igienic.

Echipa noastra logistica din Targu Jiu se deplaseaza in judetele Dolj, Mehedinti, Olt si Valcea pentru a presta serviciile DDD de deratizare, dezinsectie si dezinfectie conform Cepa Certified. In plus, atunci cand este necesar pentru a sprijini punctul nostru de lucru din Timisoara, echipa noastra se deplaseaza si in judetele Hunedoara si Caras Severin.

La Compania DDD®, suntem dedicati in a oferi cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra. Fie ca sunteti o persoana fizica, o persoana juridica, o institutie publica sau o asociatie de proprietari, puteti conta pe serviciile noastre pentru a va ajuta sa va pastrati mediul de lucru sau locuinta in conditii de igiena si siguranta optima.

 

Dispecerat comenzi: 021/9662 sau 0763.662.662

Sediul central: 021.345.06.88 și 021.345.08.22

București Ilfov: 0786.727.027

Zona de Vest (Timișoara, Cluj Napoca și Târgu Jiu) – 0766.472.274

Zona de Est (Constanța și Panciu) – 0784.399.333

E-mail: office@companiaddd.ro

https://www.companiaddd.ro/

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *