Actualitate

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj angajează 7 medici! 5 pentru stația de la Târgu Jiu

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj a publicat anunțul de concurs pe pagina proprie de internet. Practic, SJA angajează medic primar sau specialist pentru substația de la Motru și Târgu Cărbunești și cinci pentru stația de la Târgu Jiu. Dosarele de concurs se spun până pe 18 octombrie la sediul SJA Gorj. După admiterea dosarelor și derularea perioadei de contestații, se va organiza proba scrisă, cea practică și cea de evaluare a activității profesionale.

Acum la DNA Gorj mai lucrează doar șase medici, doi pensionându-se. Numărul este mic, motiv pentru care se mai angajează alți cinci la Târgu Jiu și doi la substațiilor din județ unde nu există deloc medici.

În vara acestui an, SJA Gorj a organizat un concurs pentru ocuparea a șase posturi de medici, dar nimeni nu s-a arătat interesat. Deficitul de medici este foarte mare, dar managerul SJA Gorj speră într-o rezolvare până la finalul acestui an.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. La DNA Gorj nu mai lucreaza nici un ,, medic,, de mai multi ani. ,,Medicii,, DNA lucraza la Serviciul Teritorial Craiova si ,, vindeca ,, de spaga alti medici, din spitale , eventual de la SAJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *