Dezvăluiri

SEXGATE la PER Gorj! ”M-a pus în genunchi, dimineața la 4, la biserică, să jur că nu sunt cu niciun bărbat și doar pe el îl iubesc!”

Președinta Organizației de Femei a PER Gorj și-a anunțat, recent, demisia din partid, la scurt timp după ce fusese numită în funcție. Gestul intempestiv al femeii nu a rămas fără ecouri în partid, așa că au apărut unele speculații cu privire la o relație extraconjugală care s-ar fi consumat între aceasta și președintele organizației județene Dumitru Miroiu. Toate acestea au fost confirmate, după ce, cam în aceeași perioadă, a plecat de lângă Miroiu și omul său de încredere, Viorel Irod, cel pe care-l folosise ca paravan pentru ca escapadele sale extramaritale să fie acoperite. Practic, într-un dialog purtat pe o rețea de socializare, deci, în spațiul public, de către Irod și fosta șefă a femeilor din PER, aceasta a recunoscut că, la un moment dat, a aflat că Miroiu avea o aventură amoroasă și cu o altă femeie din partid, iar ea nu a mai dorit să continue relația cu președintele PER Gorj, mai ales că acesta a pus-o în genunchi, în fața unor biserici, să jure că nu are pe altcineva și că doar pe el îl iubește și a ales să demisioneze din funcție și din partid.


În urmă cu două luni, pe 19 martie a.c., filiala Gorj a PER a comunicat că Biroul Politic Județean (BPJ) al partidului a făcut unele promovări în conducerea organizației, iar printre acestea fusese anunțat și numele celei care fusese numită în funcția de președinte al Organizației de Femei a PER Gorj.
Însă nici nu s-au împlinit două luni de la acel moment și deja femeia și-a anunțat demisia. Cei din partid au rămas surprinși de faptul că femeia a decis să demisioneze după o perioadă atât de scurtă și s-au întrebat ce a determinat gestul acesteia.
În interiorul partidului se speculase, în cele două luni, că președintele Miroiu are o relație extraconjugală cu noua președintă de la organizația de femei, însă totul a rămas la nivel de zvon.

”…eu trebuia să îl acopăr faţă de soţie”

Cam în același timp cu demisia fostei președinte a organizației de femei, Miroiu a dat afară din partid unele persoane, printre care și pe omul său de încredere, Viorel Irod, pensionar, fost lider sindical. Practic, la scurt timp, toate speculațiile celor din partid au fost confirmate, public, de Irod, până nu demult omul cel mai apropiat de Miroiu.
În spațiul public există mai multe fotografii cu Dumitru Miroiu și fosta șefă a organizației de femei a PER, însă acesta l-a acuzat pe Irod că a trucat unele dintre acele imagini.
”…un individ care se crede Fata Morgana şi continu aruncă vina pe altcineva, adică pe mine care eram sluga lui, îi duceam cadourile pe la diverse persoane, ca acum să mă acuze pe mine că am trucat fotografiile cu el. Eu fotografiile respective le am de la fosta preşedintă a organizaţiei de femei cu care făcea deplasările prin ţară, iar eu trebuia să îl acopăr faţă de soţie”, a scris Irod pe Facebook.

”…a vrut să fie cu amândouă, eu nu am acceptat”

Fosta președintă a femeilor din PER Gorj a explicat, într-un comentariu la o fotografie în care apare alături de Miroiu care au fost motivele care au determinat-o să demisioneze din partid.

”Și eu o să jur și o să spun tot, nu las Biblia din mână, așa să îmi ajute Dumnezeu, cum m-a pus în genunchi, dimineața la 4, la biserica de la Cârbești, să jur că nu sunt cu nici un bărbat și doar pe el îl iubesc. Se poate numi om în ce hal a făcut cu mine, crize de gelozie…Pe când el era cu alta de la Rovinari, a vrut să fie cu amândouă, eu nu am acceptat și mi -am dat demisia, nu am mai putut suporta așa ceva”, a scris femeia.
Potrivit unor surse, n-ar fi fost prima oară când Miroiu a pus-o pe femeie să-i jure iubire în fața unei biserici. Un astfel de episod ar fi avut loc și în fața Mănăstirii Cozia.
”Să mă dea în judecată, eu jur cu mâna pe Biblie, să vedem cum o să jure şi dumnealui. Da aşa eu am un Dumnezeu şi nu mint cu nimic aş vrea să văd cum jură şi el şi stai liniştită că asta nu e decât 30% din ce nu ştiţi voi!”, a adăugat femeia.
Aceleași surse susțin că, în cele două luni, cei doi au fost împreună în diferite deplasări în țară, la întâlniri politice, iar la un moment dat fosta șefă a femeilor din PER ar fi prins unele mesaje în care Miroiu se conversa, pe o aplicație de pe telefon, cu o altă femeie cu care, se pare că avea o relație de aproape un an.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *