Actualitate

Shopping City Târgu Jiu îşi deschide porţile de luni

Mall-ul din Târgu Jiu îşi deschide de luni porţile după aproape două luni. Reluarea activității se va face după noi reguli care să reducă la minimum riscul de îmbolnăvire la cumpărături. Reprezentanții centrului comercial au anunțat reduceri în primele trei zile și premii, pentru a încuraja oamenii să vină la cumpărături.

Cinci târgujieni au ocazia să câștige luni un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei de la un magazin de articole vestimentare sportive. Regula concursului este de a menţiona ce magazin vor vizita pentru prima dată după marea redeschidere. Până la încheierea concursului, circa o mie de persoane s-au înscris, însă doar cinci vor câștiga. Numele lor vor fi anunțate luni, înainte de ora 10.

Sunt anunţate reduceri la mai multe magazine din centrul comercial în primele trei zile. Restaurantele, locul de joacă și sălile de cinema vor rămâne însă închise. Cei care vor să cumpere totuși mâncare din mall pot face asta în regim de „take away”.
Regulile de protecție împotriva coronavirusului vor fi respectate în toate magazinele de la mall.

„Siguranța ta rămâne prioritatea noastră și am luat toate măsurile de prevenție, pentru ca tu să ai parte de #ShoppingÎnSiguranță. Curățăm cu frecvență ridicată pentru a-ți ura „bine ai revenit” în cele mai sigure condiții și te încurajăm să ni te alături prin respectarea tuturor măsurilor de protecție”.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button