Ultima oră

Sindicalistul ”european” vrea să facă minuni, la Mehedinți!

Cel mai integru și vocal lider de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia, atunci când își pune în regie filmele, Nelu Roșca Jr., după cum se autointitulează, a uitat de luni bune de pălmașii care plătesc cotizația la sindicat și nu mai are timp de comunicări publice pentru angajații companiei. În schimb, Roșca se ocupă de campania electorală a celor de la AUR, în comuna Broșteni din județul Mehedinți.

Ultima dată când și-a arătat fața pentru angajații CE Oltenia a fost la un post de radio local, iar atunci amenința că el nu merge la discuții cu Ministrul Energiei, Sebastian Burduja. Printre primii care au ajuns la sediu a fost chiar Roșca, conform altor lideri de sindicat care au participat la negocieri.

Roșca a simțit că se ”împute” treaba la producătorul de energie și, regizor în timpul liber, a văzut imediat o variantă pe care o poate specula: politica! Este pe listele celor de la AUR pentru comuna respectivă și se postează cu ei pe pagina de Facebook.

Colegii lui de partid promit o comună europeană la Broșteni, iar Roșca își va da tot aportul, așa cum o face și pentru minerii și energeticienii care îi plătesc cotizația la sindicat. În urmă cu câțiva ani, Nelu Roșca a fost consilier local la Motru, însă a demisionat, după aproximativ 7 luni.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *