Ultima oră

Societate comercială sancționată contravențional pentru transport ilegal de material lemnos

La data de 27 februarie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Tismana și ai Postului de Poliție Godinești au desfăşurat o acțiune pe raza de competență, privind legalitatea transportului rutier de material lemnos.

Cu această ocazie, poliţiştii au identificat în trafic  pe DN 67 D Tismana, un bărbat, din oraşul Tismana, în timp ce conducea un ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și remorcă, aparţinând unei societăţi comerciale din oraşul Tismana, transportând cantitatea de aproximativ 25 mc material lemnos esență fag, care nu corespundea din punct de vedere al caracteristicilor cu datele înscrise în avizele de însoțire secundare.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a societăţii comerciale, conform Legii nr.171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Totodată,  ca măsură complementară  poliţiştii au dispus confiscarea volumului de 25 mc material lemnos, acesta fiind predat în vederea valorificării Ocolului Silvic Tismana.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *