Dezvăluiri

Spectacol de 13.000 DE EURO, la Brănești! Dorian Popa a cântat pe o scenă tip șopron și cu un decor din carpete și macaturi țesute manual!

Celebrul artist și youtuber Dorian Popa a susținut, miercuri seara, un minirecital pe o scenă care mai degrabă semăna cu un șopron decât cu o platformă pentru spectacol. ”Hâț Johnule” și-a etalat mușchii printre macaturi, cuverturi și alte țesături.

Scena, situată chiar lângă stadionul comunal, a fost decorată într-un stil authentic, rural, cu piese rare, macaturi și cuverturi țesute manual. Pe lângă decorul pitoresc, atmosfera a fost una de bâlci, departe de ceea ce te-ai aștepta de la un spectacol care a costat 65.000 de lei (13.000 de euro).

Pe scena de la stadionul comunal au urcat artiști consacrați, precum Ionuț și Doinița Dolănescu, Marcela Fota sau Cristian Rizescu, dar și Dorian Popa. Cu toate acestea, organizarea evenimentului, realizată de o firmă din județul Olt, a lăsat mult de dorit.

Într-o eră în care arta și cultura sunt atât de importante, este dezamăgitor să vezi cum fondurile sunt cheltuite fără a se ține cont de calitatea spectacolului oferit. Este esențial ca organizatorii de astfel de evenimente să înțeleagă că publicul merită mai mult decât un spectacol de bâlci, indiferent de numele mari care urcă pe scenă.

În concluzie, Ziua Comunei Brănești ar fi putut fi o sărbătoare a comunității, un prilej de a celebra cultura și arta locală. În schimb, a fost transformată într-un bâlci costisitor, cu un decor nepotrivit și o atmosferă care nu a făcut cinste artiștilor prezenți.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *