Monden

Spectacol grandios pentru cei 45 de ani de carieră ai doamnei muzicii populare gorjenești

Emoții colosale pentru îndrăgita artistă Maria Loga, la spectacolul în care a sărbătorit 45 ani de carieră muzicală. Artista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în momentul în care colegii de scenă i-au cântat la mulți ani. Maria Loga spune că, atunci când era mică, își dorea să devină Maria Ciobanu.

De 45 ani, vocea Mariei Loga scrie istorie în folclorul românesc! A dăruit peste 150 cântece și 16 albume, făcând cinste muzicii populare autentice. Marea artistă a fost sărbătorită într-un spectacol aniversar la Sala Radio, acolo unde a făcut și primii pași în carieră, de toți colegii alături de care a împărțit scena în cei 45 ani de carieră. Marele regret al Mariei Loga e legat de colegii pe care i-a iubit și au plecat mult prea devreme dintre noi.

”Am fost sărbătorită de Radio România, la invitația dumnealor am fost acolo, și am fost înconjurată de colegi și prieteni foarte dragi. Oameni cu care, de altfel, am început cariera, am făcut primii pași pe drumul cântecului popular alături de mulți dintre ei și am rămas prieteni pe viață. A fost o bucurie imensă să fiu alături de ei.
Foarte mulți dintre prietenii mei au părăsit scena mult prea devreme, din păcate. Dar, au rămas într-un colț de suflet, în amintirile mele, și acolo vor trăi până voi închide și eu ochii. Sunt momente unice pe care le-am petrecut alături de ei și nu pot decât să-i port în amintire. E foarte greu de vorbit despre lucrurile astea.”, a declarat Maria Loga pentru Star Popular.

Au trecut 45 ani de carieră muzicală în care artista a atins cel mai important obiectiv, acela de a fi iubită de public. Maria Loga susține că nu a sperat niciodată la succesul pe care-l are și își amintește cu nostalgie momentele în care, copil fiind, își dorea să ajungă Maria Ciobanu.

”Niciodată, nici o secundă nu m-am gândit la lucrul ăsta. Când eram micuță, la vreo cinci anișori, cântam în poarta casei când trecea lumea cu vitele spre câmp. Eu cântam și mă întrebau vecinii ce vreau să mă fac când voi fi mare, iar eu le răspundeam că vreau să fiu Maria Ciobanu. Dar fără să mă gândesc vreodată sau să-mi doresc, pentru că nu conștientizam eu la timpul de atunci… mult mai târziu am realizat ce se întâmplă.Publicul este cel care mi-a hotărât destinul și soarta. Dacă publicul nu m-ar fi acceptat, nu m-ar fi iubit și nu mi-ar fi ascultat cântecele, nu m-ar fi răsplătit cu aplauze și flori de-a lungul timpului, cred că aș fi abandonat. Publicul este cel care m-a ținut 45 ani pe scenă și vreau să-i mulțumesc!”, a mai declarat Maria Loga.

La finalul spectacolului aniversar de la Sala Radio, Emoțiile au năpădit-o pe Maria Loga în momentul în care toți artiștii din distribuție i-au cântat la mulți ani. Artista nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Gelu Voicu, Silvana Rîciu, Anghelina Timiș Lung, Victorița Lăcătușu, Cornel Borza, Ileana Lăceanu, Radu Ciordaș, Maria Butilă, Emil Badea, Maria Beatrice Băndoiu și Nicu Mâță, au fost artiștii care au sărbătorit-o pe îndrăgita Maria Loga. Evenimentul a fost realizat de Violeta Ianculescu, și prezentat de Codruța Florescu.

sursa: starpopular.ro

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *