Dezvăluiri

Spitalul ARDE și directorul medical și-a pus BOTOX!

Supărare mare în rândul personalului Spitalul Motru, care se află în prima linie, luând contact, zilnic, cu persoane suspecte ori deja infectate cu COVID 19. O parte dintre salariații spun că nu au echipamentele necesare, primind cinci măști la săptămână și un singur combinezon, asta în timp ce directorul medical dă asigurări, doar pe Facebook, că lucrurile sunt sub control. Surse din spital spun că doctorița Elena Catană, director medical al spitalului prin care au trecut 10 bolnavi de coronavirus, ar fi ales, în plină pandemie, să se înfrumusețeze, punându-și botox și făcându-și peeling facial.

Directorul medical al Spitalului Motru este acuzat că sfidează personalul unității care se luptă, neechipat, cu coronavirusul, deoarece în loc să fie alături de ei, să vadă ce le lipsește, Catană își face scumpe tratamente faciale. La finalul săptămânii trecute, când spitalul s-a umplut de suspecți de COVID 19, directoarea nu era în unitate, dar apărea pe Facebook, dând asigurări că lucrurile la spital sunt sub control.

Aceasta a mai fost acuzată, în presa locală, că ține sub cheie echipamentele de protecție pentru personalul spitalului, la acest moment indispensabile pentru cei care au contact cu pacienții suspecți, asta deși spitalul are cele necesare.

Abia, la începutul săptămânii, directorul medical și-a făcut apariția la unitatea medicală, cu noile retușuri faciale, arătând că ar fi preocupată de starea pacienților și de moralul personalului medical, speriat că portarul unității, cu care mai mulți au intrat în contact, mai ales liftierele, are coronavirus.
Nimeni din personalul spitalului nu a fost testat, până acum, de coronavirus.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. are voie zilnic la astfel de ,,tratamente,, oricum nu poate schimba nimic,si inafara acestora este lipsa IQ care nu l poti inlocui si nici inbunatatii daca mama natura a ales sa te nasti asa !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button