EvenimentUltima oră

Tânăr gorjean venit din Italia, infectat cu COVID-19!

Un bărbat de 40 de ani, din Gorj, revenit, recent, din Italia și care se afla într-un centru de carantină din județ, a fost diagnosticat cu COVID-19. Este al cincilea caz de infectare cu noul coronavirus în Gorj, primul dintre acestea fiind deja vindecat. Tânărul a fost luat cu izoleta și transportat la secția de Boli Infecțioase a spitalului de la Craiova.

Până astăzi, 24 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 186 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 4 ani și 85 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 16 pacienți, din care 6 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 5.515 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 83.970 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 12.624 de teste, din care 461 în unități medicale private.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *