Dezvăluiri

Țărănistul Catrinoiu, executat silit! Azi, PNȚCD rămâne fără sediul din Târgu Jiu

Matei Catrinoiu a fost anunțat de executorul judecătoresc că miercuri dimineață la ora 9.00 trebuie sa predea sediul PNȚCD din centrul municipiului Târgu Jiu. Asta urmare a unui debit către municipalitate de peste 58.000 de lei. Catrinoiu a anunțat că nu va da de bunăvoie spațiul partidului în cauză și că va sigila la rândul său spațiul respectiv, pe motiv că deține documente. Acesta susține că a făcut plângere la CEDO pentru abuz legat de acest spațiu.

Spațiul deținut de Catrinoiu ar urma să revină Partidului Pro România, dar politicianul nu vrea sa îl cedeze municipalității. Asta deși a acumulat debite de peste o jumătate de miliard de lei vechi, bani pe care refuză să îi achite. Spațiul din centrul municipiului este însă unul generos, pretându-se pentru sediul de partid politic. De ani de zile este însă în paragină fiind lăsat gol de către deținător, președinte la un partid pe cale de dispariție.

Catrinoiu are de gând să facă scandal, miercuri la ora 9.00, când a fost anunțat că vine executorul dar a luat în calcul și să nu se prezinte de loc la operațiunea care poate fi în forță.
Țărănistul spune că spațiul este al acestui partid de peste 25 de ani, iar autoritatea locală nu ar avea dreptul să intre în posesia spațiului chiar daca el nu l-a plătit.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. A avut o gramada de timp sa le ridice. Ce au facut pana acum? NIMIC? 400 lei lunar pe un spatiu in care platesti 3-4000 de lei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button