Monden

Târgujanul care a fost vedetă la Gala Atipic Beauty 2022

Târgujianul Mihnea Vâlceanu a fost una dintre vedetele care a urcat pe scenă la Gala Atipic Beauty 2022, care s-a desfășurat în weekend la palatul Parlamentului. Evenimentul a fost organizat de Andreea Marin & Coman Magda. Gala a fost destinată promovării persoanelor cu dizabilități.

Mihnea este absolvent al Universității de Vest din Timișoara. El a strălucit pe scena Galei. Mihnea a participat la mai multe concursuri, fiind prezent chiar și la „Vocea României“.
Târgujianul a ajuns în scaunul cu rotile în urma unui accident la schi, în zona Rânca, atunci când era licean. I-a fost afectată coloana vertebrală și nu a mai putut să meargă. El nu s-a dat bătut și a continuat să aibă o viață normală.

„O lecție uriașă și o emoție de neuitat“

„Gala Atipic Beauty 2022 – emotie, stralucire, lectie de viata, oameni model! Aseara, la Palatul Parlamentului, traditia intrerupta doar de pandemie a continuat. Modelele de viata ce traiesc zi de zi in scaunul rulant si celebritatile si-au dat mana cu designerii ce au creat pentru ei si au defilat impreuna intr-un spectacol de moda elegant, rafinat, impresionant. Am fost onorata să fiu amfitrion și coproducator al galei, sa fac echipa cu initiatorul miscarii Atipic Beauty in Romania, Magda Coman, cu Art Director-ul Alin Galatescu, cu oamenii minunati ce ne sprijina, punand mult suflet in ceea ce fac. M-a emotionat profund fiecare poveste a modelelor de viata, cum obisnuim sa le spunem, ce traiesc in scaune cu rotile si cauta sa schimbe mentalitati, prin atitudinea lor demna, promovand frumusetea dincolo de aparente. Spiritul umanitar, generozitatea, creativitatea se impletesc in seara din an in care ne amintim impreuna cat e de important sa pretuim viata, invatand de la acesti invingatori. Gala transmite un mesaj puternic: frumusetea e in noi, nu in aparente! E timpul sa vedem omul, nu sa ne oprim la imaginea scaunului in care sta. Un accident poate schimba intr-o clipa viata oricui, din pacate. Cum trece un astfel de om de impas si cum continua sa construiasca, asta il defineste. O lecție uriașă și o emoție de neuitat din care aseara, cu toții, am avut de învățat“, a transmis Andreea Marin.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *